Witam proszę o informację ci dalej najlepiej robić bo mam płyn po implantach.jestem 2 tygodnie po operacji Po wizycie u operatora naciął mi Blizne ,płyn cieknie i antybiotyki na 7 dni .co wam pomogło ?
Mi lekarz zalecił smarowanie maścią z jodem. Rana wygląda troszkę lepiej ale dzisiaj miałam dziwne napinanie się mięśnia, coś w stylu przykurczu torebki. Nie wiem czy jest to możliwe 2 tygodnie po operacji korekcyjnej. Jeśli rana się zagoi to oczywiście byłabym bardzo zadowolona, mam nadzieję że nie będzie trzeba wyciągać implantu, nadzieja umiera ostatnia.
U mnie sytuacja jest więc ciągle niepewna.
Cieszę się, że u Ciebie ból mniejszy i w końcu przespałaś noc! Masz już wyznaczony termin włożenia implantu czy będziesz to robić na spokojnie?
Ból o wiele mniejszy 😅pierwszy raz od 3 miesięcy spałam całą noc.Daj znać jak u Ciebie sytuacja po wyjęciu implanta. Kiedy masz operację?
Przepraszam, źle doczytałam. Ja też będę starała się po 6 miesiącach włożyć znów implant.
Jak czujesz się po usunięciu? Ból mniejszy jak po powiększeniu?
Rozumiem, że drugi implant zostawiłaś? Wiesz kiedy możesz znów wstawić kolejny implant? Dopytuje ponieważ mnie też czeka usunięcie implantu.
Życzę dużo zdrówka🤩
Właśnie wracam z operacji wyjęcia implanta w prawej piersi.pod koniec czerwca miałam ponowne czyszczenie piersi i nic nie pomogło.Antybiotyloyerapia również nie pomogła bo pojawiał się stan zapalny z płynem który wyciekał.Bylam na konsultacji u innego plastyka który powiedział że najlepiej wyjąć bo nie przejdzie.Po 6miesiacach będę miała ponownie włożony implant
Hey, jak u Ciebie wygląda sytuacja? Mam podobny przypadek, właśnie jestem po drugiej operacji lewej piersi i znów pojawił się stan zapalny rany. Nie wiem co robić.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.