Witam, szukam lekarza medycyny estetycznej na terenie Wałbrzycha, ewentualnie Wrocławia, który sporządziłby dla mnie opinię na piśmie w celach dowodowych w związku z nieudanym zabiegiem wykonanym przez kosmetologa. Kosmetolog zaaplikował za płytko i za luźno nici liftingujące typu COG i nie potrafi tego naprawić (usunąć). Jedyna propozycja jaka padła ze strony, która wykonała zabieg - to cierpliwość, aż nici same się rozpuszczą, obudują kolagenem i wtedy ma wystąpić też (podobno) efekt liftingu, którego nie uzyskano ani zaraz po zabiegu, jak i do chwili obecnej (aktualnie ok. miesiąc po założeniu nici). Reklamacja została bez odpowiedzi.
Ja również po niciach cog .. to jakiś dramat
Witam napisz jak potoczyła się twoja sytuacja. Ja również mam powikłania po niciach
Witam ja mam powikłania po niciach, czy udało ci się zdobyć opinie innego lekarza
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.