Nici haczykowate lift

Anonim
Annnniia45
Warszawa · Utworzono: 3 paź 2023 · Ostatnia odpowiedź 13 lis 2024

Witam , 3 dni temu mialam zalozone nici haczykowate ( po dwie na strone ) aby uniesc chomiki I zmniejszyc nieco podbrodek . Po zabiegu twarz Bardzo obolala , nie moge otworzyc szeroko buzi ( ciagnie zwlaszcza po prawej stronie ) , po ktorej Zaraz po zabiegu nastapil obrzek ( chyba obrzek ) Jest asymetria jesli chodzi o policzki - nie wiem Czy to obrzek Czy cos zle poszlo . Sa tez nierownosci I zaciagniecie skory ( dolek ) zwlaszcza po prawej stronie . Czy to normalne ? Czy mozna usunac nici lub poprawic ten stan ?

11 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Katappp
    13 lis 2024

U mnie miało się wszystko “ułożyć” po 3 miesiącach … 3 miesiące minęły a policzek wygląda tak …

• Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    5 paź 2024
    Najlepszy komentarz

No jak ci wypełnili nierówności kwasem to wygląda to już dobrze ☺️.
    Czekaj więc do rozpuszczenia, pij kolagen i bądź dobrej myśli.
    Efekty po kolagenku standardowo po 3 miesiącach, ale ja u siebie zauważyłam dużo wcześniej. Po miesiącu już było lepiej, po 2 baaaardzo lepiej ☺️.
    Kolagen jest sensowny, bo skóra produkuje go mniej, więc trzeba go dostarczyć, a żadne kremy nie są w stanie wniknąć tak głęboko, dlatego podanie od wewnątrz jest jedynym rozwiązaniem.
    Szkoda, że kosmetyczki o tym nie mówią, ale wiadomo, nie korzystałabyś wtedy z ich usług.
    Ja się zagłębiłam w temat, gdy efekt po niciach był fajny przez 4 miesiące, potem odniosłam wrażenie, że znowu jestem w punkcie wyjścia, napięcie znikło i doszłam do tego, że skóra wiotczeje przez brak kolagenu, więc....i tak jestem już na kolagenie.
    Uważam, że żaden zabieg nie są ci takich efektów jak to.

• Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    5 paź 2024

Katappp, może ty masz nici te hialuronowe❓ one faktycznie szybciej się rozpuszczają.
    Napisałam wczoraj do tej mojej kosmetolożki w Twojej sprawie i pozwoliłam sobie podesłać jej zdjęcia dla zobrazowania sytuacji.
    Napisała, że za płytko podane, ale możesz faktycznie to uciskać i rozmasowywać, wtedy jakby wciśniesz je głębiej i nie będzie to tak widoczne.
    Co do wyciągania to ona nie poleca, bo wymaga to nacięcia , a to może oznaczać bliznę. Lepiej poczekać do samoistnego rozpuszczenia.

• Anonim
    Katappp
    5 paź 2024

Hmm mi mówiła że te rewitalizujące od 6-max 8 miesięcy ale “efekty” powinny trzymać 1,5-2 lat .. nie wiem za bardzo jakie efekty bo jedyne jakie zauważyłam to na 5 dzień po założeniu jak jeszcze była lekka opuchlizna , trwały tylko jeden dzień a później wszystko siadło i przyniosło same negatywne skutki. Dziękuję kochana , z pewnością kupię. Na chwilę obecną to wygląda tak. Dali tam kwas hialuronowy
    I była zrobiona rf mikroiglowa ..

• Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    4 paź 2024

Spróbuj może to rozmasowywać. Może wciśniesz to głębiej między tkanki i nie będzie to tak widoczne.
    Poniżej moja druga wypowiedź.

• Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    4 paź 2024

Katappp, no wygląda to źle, będę szczera.
    Nici rozpuszczają się do 2 lat, tak mi powiedziała moja kosmetolog.
    Zamiadt nici to zaczęłam pić kolagen rybi w proszku.
    Tobie też polecam, serio, bo 2 miesiącach skóra jest zdecydowanie lepsza, gładsza, zmarszczki też spłycone.
    No serio, gdybym wiedziała wcześniej o takich właściwościach kolagenu to nici bym nie robiła.
    Kup sobie kolagen.
    Mówię ci.
    Ja kupuję na all**EGR***o (wiesz, o co chodzi) Kolagen rybi.
    Włosy, skóra, wszystko zaczyna być sprężyste ☺️

• Anonim
    Katappp
    4 paź 2024

Inka476 tak one są totalnie skopane tzn źle założone .. mam potwierdzenie od dwóch lekarzy ale podobno to ma się wyrównać kiedy się rozpuszcza.. a teraz muszę z tym chodzić do 6 msc .. robiłam u Pani kosmetolog .. nie polecam ..chociaż czytałam o przypadkach ze lekarz robił i też beznadziejnie .. to jest mój pierwszy i ostatni raz jeśli chodzi o nici .. cud że miałam tylko dwie …jak się czegoś nie umie robić to się nie powinno tego oferować a jeśli już to ponieść konsekwencje i zwrócić chociaż za nieudany zabieg..ale jak widać czasami chyba pieniądze przemawiają za człowiekiem..

• Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    3 paź 2024

Katappp, po 2 miesiącach to trochę średnio wygląda. U mnie nici się układamy 3 miesiące, ale czułam tylko naciągnięcie, natomiast nie były one widoczne tak, jak u Ciebie.
    Bo tutaj ewidentnie je widać.
    Może masz za płytko założone 🤔
    U mnie Pani aplikowania głębiej, bo mówiła, że przy zbyt płytkiej lokacji będą one przebijać przez skórę.

• Anonim
    Katappp
    3 paź 2024

Hej , napisz proszę czy się wszystko wyrównało i ile to trwało .. jestem 2 msc po zabiegu nićmi i przeklinam każdy dzień .. czy u kogoś było podobnie ? 😢😢

• Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    5 kwi 2024

Miałam tak samo, ale podobno to normalne, że jest ten efekt ciągnięcia.
    Po tygodniu będzie lepiej, nierówności znikną.
    U mnie dopiero po 3 miesiącach wyglądało wszystko normalnie, ale byłam uprzedzona, że tyle trwa układanie nici.

• Anonim
    Ewa883464
    15 lut 2024

Witam, proszę napisać czy wszystko się wyrównało i w jakim czasie...pozdrawiam

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać