Miałam korekcje nosa nićmi Aptos, zaraz po zabiegu efekt super, nosek lekko zadarty, jest 3 dni po zabiegu, nos jest prosty, ale zaczął opadać. Jak nadal będzie opadać to się zalamię, bo już mi się nie podoba. Moim problemem był opadający koniuszek, długość nosa była ok. Czy nos po tylu dniach może jeszcze opadać? Jak opadnie, to wrócę do punktu wyjścia. Jest już teraz taki, jak był, brakuje może 5 mm, może 3 mm, żeby wyglądał na opadnięty.
Witam, a jak wygląda rekonwalesencja po takim zabiegu?
Witam, ja jestem miesiąc po zabiegu i mam podobnie, na dodatek nos od spodu jeszcze jest obrzmiały i boli. Zabieg robiła doświadczona pani doktor. Pytałam, czy to normalne, że tak jest i podobno to normalne, ale ja mam tak jak przed zabiegiem, jedynie to, że nos jest trochę napięty. Nie polecam.
Mi też tak sie stało, a lekarz jest bardzo dobry.
Gdzie wykonywałaś zabieg, czy lekarz był certyfikowanym specjalistą z tej dziedziny?
Nie powinno się stać coś takiego
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.