Dzień dobry. Marzec 2025 przeszłam zabieg liftingu w Katowicach, od początku sygnalizowałam lekarza, że prawa piers jest zupełnie inna i wisząca , pani dr poinformowała mnie , że może wymierzyć ale jest super... Po roku pomijając, że klinika nawet nie pamięta, żeby zadzwonić zaprosić na konsultacje, nawet tam nie poszłam, bo chyba nie ma sensu, po pół roku usłyszałam a mam pokazać jak wyglądało wcześniej?! Co to w ogóle za pytanie??Chyba po to robię operacje, że coś mi się nie podoba , to oczywiste, zatem mam ogromną asymetria i wiszący biust, za tę metamorfozę zapłaciłam 18500 pln , czyli wyrzuciłam prawie 20 tys , proszę o pomoc co powinnam dalej zrobić?? Kto podejmie się naprawy tego dzieła? 🤯 Czy powinnam wystąpić o odszkodowanie/rekompensatę za źle wykonaną operację? Czy ktoś ma podobne doświadczenia? Bardzo proszę o pomoc

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.