Cześć dziewczyny! Jestem po pierwszej konsultacji. Jechałam cała w skowronkach, wróciłam załamana :( Doktor rozwiał moje oczekiwania. Okazało się, że oprócz implantów, muszę rośniesz przejść lifting, który wiąże się z bliznami. Mówił, że będzie dążył do mojego oczekiwanego efektu, ale był dosyć sceptyczny. Jakoś to przełknęłam, bo wiem, że lekarze to nie cudotwórcy. Jednak gwoździem do trumny okazała się być cena, która bardzo odbiegała od maksymalnej wartości widełek podanych na stronie doktora.
Stwierdziłam, że należy zasięgnąć paru opinii i tu zaczyna się problem. Internet jest zalany pozytywnymi opiniami na tematy różnych lekarzy, które są najzwyczajniej kupione i widać to ewidentnie. W natłoku tego wszystkiego nachodzi mnie zrezygnowanie.
Czy możecie polecić swoich doktorów, u których same wykonywałyście zabiegi? Mile widziane zdjęcia przed i po oraz cena. Będę wdzięczna za każda odpowiedz.
Polecam Dr Muraszko-Kuźma z Gdańska
Jestem zadowolona z opieki i uważności na pacjenta
Klinika Kolasinski w Swarzędzu pod Poznaniem
Klinika koladonski w Swarzędzu
Miałam i jestem zadowolona
Może któraś pokazać zdjęcia liftu po czasie? Jak wyglądają te blizny?
Witam.Miałam taka operacje u dr.Zachary 4 lata temu, blizny prawie niewidoczne.
Anonim
Ja zapłaciłam około 36 tys za tak operacje. To łączny koszt z konsultacjami, biustonoszami itd
Niestety ale teraz samo włożenie implantu często kosztuje 22-25 tysięcy złotych. Byłam.na konsultacji 3 lata temu to padła cena 16 tysięcy więc jak wszystko, operację też poszły mocno w górę.
U mnie ta sama sytuacja.. :(
@Witajnieznajoma, na stronie cennik 22-26tys. Cena podana przez lekarza 31tys.
Joanna88 można wiedzieć jaka ostateczna kwotę podał lekarz?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.