Witam potrzebuje waszej opinii... minęły 3 miesiące od operacji powiększenia piersi, implanty anatomiczne o Max profilu i eliptycznej podstawie celem podniesienia rozmiar 440 ml: nie podoba mi się efekt lewej piersi, od wewnętrznej strony mam puste miejsce, skóra jest trochę obwisła i się marszczy... mam wrażenie, że są nierówne... Wstawiam zdjęcie przed i teraźniejsze ...
Lekarz powinien najpierw podnieść piersi, włożył implant, a piersi opadnie jeszcze bardziej… dlatego ja się zdecydowałam na dwa etapy właśnie jestem po pierwszym czuje się super, jak by nic nie było robione kolejny za kilka mchy.
Piersi wymagają podniesienia, jest to możliwe bez zmiany i wyjmowania implantów. Zapraszam na konsultację.
WBieńkowski
No tak, ale jakbym teraz chciała podniesienie, to musiałabym najpierw wyjąć implant?
Kochana ja mam blizny. Szczerze na początku mi to przeszkadzało, teraz zaczęłam się przyzwyczajać, w końcu w stroju czy bieliźnie nie widać blizn, a piersi są ładnie podniesione
Hej, ja miałam dwa takie same implanty, tylko teraz po operacji widzę, że lewa jest mniejsza, tam chyba bardziej rozciągnięta skóra była... zastanawiam się nad podniesieniem, ale nie wiem, czy chcę mieć takie blizny...
Hej hej, mam podobny biust do twojego - mój lekarz odmówił włożenia samych implantów, bo powiedział, że to byłoby słabe właśnie ze względu na „zwis”. Czy u ciebie były implanty o jednakowym rozmiarze czy korekcja asymetrii jakaś też?
Hej, jak tam jesteś już po jakieś konsultacji zrobił mi lekarz te podniesienie?
Hej, nie pisze zeby zrobić Ci przykrość.. Absolutnie nie taki jest cel mojego komentarza. Po prostu uważam, że mastopeksja powinna być tu zrobiona razem wypełnieniem... wydaje mi się, że wtedy na pewno byłabyś usatysfakcjonowana... Jeśli mam być szczera a niestety muszę to też nie byłabym zadowolona z efektu jaki uzyskałas... Nie wiem też na ile twoja budowa ciała pozwala na korektę i uzyskanie biustu o jakim wszyskie marzymy... jednak lekarz powinien poinformować cię o tym wszystkim przed operacja... Reasumując uważam że twoje piersi dalekie są od ideału... I na twoim miejscu zglosilabym się do operatora...
Czesc. Na środkowym zdjeciu prawa pierś jest wyraźnie mniejsza. Natomiast na tym pierwszym wydaja się równe. Czy zdjecia były robione w jednym czasie?
Cześć Ania893615! Jak rozwinęła się sytuacja? Piersi się zmieniły, byłaś może na konsultacji? 😌😉
Mam ten sam problem :( tylko wieksze implanty , u mnie prawa piers wyglada gorzej
No i mnie 21
Niecałe 15
Ja też niestety mam cały czas przekładana kontrolę teraz mam przełożona na 21.04 mam nadzieję że wkoncu dojdzie do niej bo też się martwię
A powiedz mi ile placilas za włożenie implantów?
Jeszcze nie byłam na wizycie kontrolnej bo przez pandemie są zamknięte gabinety ... powiem na wizycie ze nie jestem zadowolona z efektu , zobaczymy co powie .... ta prawa jeszcze mogłabym zaakceptować ale w lewej od wewnętrznej strony mam puste miejsce i marszczy się skóra ...
Patrząc na twoje zdjęcie przed operacją miałam ten sam problem mega zwisy dziwię się że lekarz ci nie zaproponowała korekty ?
Moim zdaniem powinna być zastosowana dodatkowo Mastopeksja
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.