Mastopeksja w Gdańsku

Anonim
Ewe28
· Utworzono: 11 sty 2025 · Ostatnia odpowiedź 12 sty 2025

Czy któraś z Was miała wykonywaną mastpeksję w Gdańsku? Biorę pod uwagę klinikę Perfect Medica, ze względu na dobre opinie na google. Wybieram się na konsultację do Pani dr Magdaleny Graczyk i szukam opinii.

5 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Adaaa
    Użytkownik wyróżniony
    12 sty 2025

ewa.
    Ja nie brałam pod uwagę innych lekarzy
    Szukałam kiedyś kiedy nie byłam zdecydowana na implanty i sobie go zapisałam bo gdzie zmniejszenie zaintrygował i tak zostało

• Anonim
    Ewe28
    12 sty 2025

Czy możemy się jakoś skontaktować? Ja 3 lutego mam z kolei konsultację u dr Graczyk.

• Anonim
    Mar88
    12 sty 2025

dzień dobry, ja mam za 2 tygodnie termin u dr. Szychty, jestem z Dolnego Śląska ale po długich poszukiwaniach ( 2-3 lata) zdecydowałam się na dr. Szychtę ponieważ jeżeli chodzi o mastopeksję to najbardziej podobały mi się efekty po, właśnie u niego, doktor ma dobre opinie, przeszukałam cały internet "wzdłuż i wszerz", naoglądałam się zdjęć i nie na trafiłam na negatywne historie, , byłam jesienią na konsultacji a w poniedziałek mam kolejną, dodatkową wizytę ponieważ mam jeszcze kilka wątpliwości, które gdzieś tam się pojawiają, chciałam dopytać o więcej szczegółów i jeżeli moje obawy się nie potwierdzą (mam już swoje lata) to już się nie wycofam w innym razie będzie pojawi się wolny termin :)

• Anonim
    Ewe28
    12 sty 2025

Czy brałaś pod uwagę innych chirurgów niż dr Szychta, czemu właśnie zdeydowałaś się na niego?

• Anonim
    Adaaa
    Użytkownik wyróżniony
    11 sty 2025

Ja mam za 2 tyg. mamoplaatyka z implantacją ale nie wiem jak to będzie bo obecnie jestem przeziębiona a czekam od lipca na zabieg.
    U dr. szychty w Gdańsku

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać