Mastopeksja. Kiedy ostateczny efekt?

Anonim
kaska26
Kraków · Utworzono: 28 gru 2023 · Ostatnia odpowiedź 4 maj 2024

Cześć, jestem 2 tyg. po podniesieniu piersi. Dziś po raz pierwszy zobaczyłam efekt w całej okazałości, piersi są asymetryczne ( ok, może tak być), ale jedna jest „ kwadratowa”, ogólnie jestem przerażona tym jak to aktualnie wyglada. Jak u Was przebiegał proces rekonwalescencji, czy wygląd piersi zmieni się? Z góry dzięki za odpowiedź.

34 komentarze

Reklama
  • Anonim
    MargaretM
    4 maj 2024

Dziękuję ☺️
    Dodajesz otuchy

• Anonim
    kaska26
    3 maj 2024

Całkiem ładnie się goi, ja miałam odnawiane brzegi rany w miejscu gdzie łączą się cięcia i ponowne szycie rany.

• Anonim
    MargaretM
    2 maj 2024

No moje słabo wyglądają i jedna pierś w łączeniu przy otoczce słabo się goi a minęło 5 tygodni ….

• Anonim
    kaska26
    30 kwi 2024

Co do blizn, stosuję żele silikonowe i plastry, byłam tez na fizjoterapii blizny, bo te poziome cięcia plus miejsca łączenia ciec pion i poziom wymagały opracowania manualnego.

• Anonim
    kaska26
    30 kwi 2024

Chciałabym żeby był niżej ten sutek, zastanawiam się nad poprawka, ale boje się trochę kolejnej ingerencji, ze coś się nie przyjmie itp.
    Mam kontrolę w maju, zapytam czy da się coś z tym zrobic.

• Anonim
    Sisi_a
    29 kwi 2024

Kaska, no wyglądają duzo lepiej, jedynie faktycznie lewy sutek mógłby być ciut niżej.
    Zoch, poprawiałam u tego samego lekarza. Dr Stachura. Zapłaciłam 5tys za poprawkę. Musiałam pokryć jakby koszty szpitala i anestezjologa.
    A cięcia miałam znów w kotwice.
    Jedynie będzie mnie czekał lipotransfer(jeśli będę chciala) w cześć dekoltu, bo tam słabo z moją tkanka i mam wgłębienie jakby implantu. Jak założę biustonosz to nie widać, jedynie jak są "wolne" ;)

• Anonim
    MargaretM
    29 kwi 2024

Wyglądają już ładnie, naprawdę się mocno zmieniły 💪
    Wiadomo to zabieg dla cierpliwych
    Nie widać blizn, ładnie się goją - co stosujesz ?

• Anonim
    kaska26
    29 kwi 2024

Jest lepiej, ale przeszkadza mi asymetria brodawek, są na różnie wysokości plus otoczka jest innej wielkości.

• Anonim
    MargaretM
    28 kwi 2024

Kaska26 a jak u Ciebie ?
    Jakaś zmiana ? Dawno się nie odzywałaś

• Anonim
    MargaretM
    28 kwi 2024

Sisi piersi wyglądają pięknie
    Na czym polegała druga korekta ? Bo patrząc na zdjęcia te po 4 dniach i z teraz nie widać gdzie były cięcia :)
    Dodatkowe pytanie jak dbałaś o blizny ?

• Anonim
    zoch
    28 kwi 2024

Sisi doczytalam twoje wpisy i ogladnęlam zdjęcia zazdroszczę że jestes juz po poprawce i piersi wyglądają wystrzałowo,
    Powtórny zabieg robiłaś u tego samego lekarza co pierwszy?

• Anonim
    zoch
    28 kwi 2024

Hej Sisi gdzie robiłaś zabieg?
    Jestem po operacji powiększenia piersi ale nie jestem zadowolona ,widzę duże podobieństwo moich piersi do twoich przed zabiegiem.szukam lekarza z polecenia ktory poprawiłby mi moje obwiłe cycki,
    Czy jestes zadowolona i ile kosztowal zabieg?

• Anonim
    Sisi_a
    28 kwi 2024

Tylko lift. Implant został ten sam chyba 360. Niepamietam ;)
    Zdjęcie poniżej przed poprawką.
    Wyjściowych nie mam zdjęć.

• Anonim
    MargaretM
    25 kwi 2024

I jak możesz wysłać fotki przed byłoby super :)

• Anonim
    MargaretM
    25 kwi 2024

Sisi są piękne 🤩
    Teraz miałaś tylko lift czy również wymiana implantu ?

• Anonim
    Sisi_a
    18 kwi 2024

Moje 3miesieczne.. zmieniły się. Jak tak zostaną to będzie ok :)
    Dla przypomnienia, rok temu miałam lift plus implant. Opadły znacznie, wiec miałam poprawkę z minimalna redukcja. I dobrze, bo w tych mniejszych się lepiej czuję 😊
    W styczniu się wystarszylam swoich "nowych" kształtów.
    Ps. Sutek zgnieciony bo zdjęłam na świeżo stanik ;)

• Anonim
    MargaretM
    13 kwi 2024

Kaśka a te sączenie długo się utrzymywało ? Mam podobnie, przykładam opatrunki ze srebrem wg zaleceń lekarza ale nie widzę poprawy i się trochę martwię. Miałam lift po 1 roku od poprzedniej operacji

• Anonim
    kaska26
    17 lut 2024

Śliczne.
    Ja miałam bez implantu, na początku byłam załamana, ale kaształt bardzo sie zmienił w przeciągu 2 miesięcy, wiec jestem ciekawa jest bardzie dalej.

• Anonim
    SensitiAga
    17 lut 2024
    Najlepszy komentarz

Jestem 8 dni po mastopeksji z implantem 240 Mentos Xtra. Dodaje zdjęcie jak wyglądają piersi. Jestem bardzo zadowolona z ich kształtu. Odrazu po zabiegu tak wyglądały. Obrzęk nie był i nie jest duży.

• Anonim
    kaska26
    9 lut 2024

Miałam „ czarny „ tylko sutek, ale to był strupek, który się złuszczył. A masz czarną cała otoczkę czy tylko miejsce szycia?

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać