Mastopeksja Bydgoszcz/Toruń

Lew3
· Utworzono: 11 sie 2026

Dziewczyny, szukam chirurga do mastopeksji bez implantów w woj. kujawsko-pomorskim. Rozważam Bieńkowski Clinic w Bydgoszczy (Lejour), ale cena to 28 tys. zł -nie wiem czemu podali mi aż tak wysoką, to nawet nie jest "trochę" powyżej średniej, cena jak w warszawie. a za konsultacje zaplacilam 500, a nie 350- jak mi mowiono, nawet nie zostałam poinformowana ze cena ulegnie powiększeniu. nie uwazam tego za profesjonalne, czułam się nieswojo, a lekarz wiele narzekał na innych lekarzy, problemy finansowe i inne zamiast zająć się mną. więc chciałabym poznać inne opcje. Czy któraś z Was robiła lifting piersi w Bydgoszczy/Toruniu u innego chirurga? Interesują mnie przede wszystkim efekty, blizny, sposób gojenia i cena. Jeśli możecie, będę bardzo wdzięczna za zdjęcia przed/po lub kontakt na priv. Interesują mnie opinie o: dr Arkadiusz Jundziłł Your Clinic Gizińscy Szpital Św. Łukasza Klinika Chirurgii Plastycznej przy Skłodowskiej-Curie

0 komentarzy

Reklama

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać