Witam. Jestem drugi rok od operacji powiększenia piersi. Mój wyjściowy rozmiar biustu to 70 e, operacje wykonałam w klinice w Czechach. Doktor na konsultacji stwierdził, ze włożenie implantów wielkości 380 bedzie u mnie wystarczające by piersi wyglądały jędrniej. Nie zależało mi na ich powiększeniu a bardziej na wypełnieniu i ujędrnieniu. Docelowo zostaly mi wszczepione implantt motiva 450 i 550 cc. Dzis jestem załamana patrząc w lustro. Piersi są obwisłe, cieżkie, boję się nie zakładać stanika. Do tego implanty w nich potrafią się przekręcić. Kiedy leżę piersi spływają na boki robiąc wielki "rów" po środku. Wstydzę sie rozebrać;( byłam na dwóch konsultacjach. Obu lekarzy stwierdziło, ze powinnam udać sie do operatora i z nim ustalić korektę. Boję sie wrócić do tej kliniki. Szukam kogos z polecenia... moze miałyście podobny problem do mojego? Chcialabym wykonać lift piersi z pomniejszeniem brodawek...I usunięciem implantów... czy jest jakis specjalista, który uratowałby takie piersi by nie wyglądały jak dwa puste rozciągnięte worki? Prosze o pomoc
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.