Cześć dziewczyny. Mam prośbę. Czy możecie polecić jakąś klinikę lub chirurga, który zrobi dobrze lifting biustu bez implantów. Mam 3 dzieci i biust w fatalnym stanie. Taki przysłowiowy kamień w skarpecie, jak bym się przyłożyła pewnie wciągnęłabym w rajstopy 😜. Rozmiar po ciążach został mi 70e, ale to jest już w zasadzie sama skóra. Mam wrażenie, że są już prawie puste w środku. W ciąży i podczas karmienia miałam nawet 70h. Mam już serdecznie dość dużego biustu i związanych z tym kłopotów, więc chętnie wróciłabym do c, jak kiedyś. Poza tym implanty trochę mnie odrzucają. Wolałabym ewentualnie tłuszcz. Nie wiem jednak do kogo się zgłosić. Pomożecie?
Dołączam się do dziewczyn. Dr Dominik jak dla mnie również jest bardzo dobrym specjalistą.
Anonim
Ja robiłam u dr Martina Paciorek w Czechach. Polecam!
Polecam dr Arkadiusz Jundził Bydgoszcz. Jestem po mastopeksji, efekt przeszedł moje oczekiwania.
Katarzyna859, jak już masz coś robić, to zrób sobie takie żebyś była zadowolona :) Mnie też odrzucało zwłaszcza nienaturalny efekt i blizny, ale znalazłam dr Boligłowę w Krakowie, kawał drogi i włożył mi implant przez pachę, nie wiem jakim cudem, ale da się i wygląda rewelacyjnie. Blizny niewielkie gdzieś tam są pod pachą, a biust mam dopasowany do mnie i wygląda mega naturalnie, większość nawet nie wie, że mam :) A ja nie mam za to kompleksu opadających, co było już straszne, jak siedziałam, to czułam je na brzuchu :( Uff, nie chcę nawet pamiętać :)
Anonim
Dr Martin Paciorek - Czechy
Czy to można wykonać u Pani? Można to ocenić na konsultacji! Zapraszam.
Anonim
Hej. Wczoraj mialam robiony lifting u dr Paciorka w Czechach. Jestem bardzo zadowolona.
Zapomniałam wspomnieć, że najlepiej województwo pomorskie lub kujawsko-pomorskie
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.