Jestem po podniesieniu i włożeniu implantu
Operacje miałam 13.02.20
Piersi są całkiem różne czy jest możliwość że się zmienia!?
Allula, daj znać, jak u Ciebie byłaś na jakiejś konsultacji od tego czasu? Nie chcę Cię straszyć, ale jak jest duża dysproporcja, to może nie być efekt krótkotrwały :( Mi robił Boligłowa i trochę czekałam na efekt, ale nie aż tyle :( Wiadomo, muszą dojść do siebie po operacji, ale nie miałam takich dużych różnic. Co prawda miałam endoskopowe powiększanie piersi, żeby nie mieć widocznej blizny, ale to chyba nie ma większego znaczenia.
A jaką metoda miałaś robione? Mi dr Boligłowa wykonał przez pachę i chociaż miałam niewielki obrzęk, to teraz są idealne, równe, a blizna mała, niewidoczna, gdzieś z boku. Trochę za długo się to u Ciebie utrzymuje :(
Konieczne jest podciągnięcie, ale jaką metodą to do ustalenia na konsultacji.
Czy robilas to we Wrocławiu?
@Motiva350 Ja za 3 tyg rowniez bede robila podniesienie wraz z implantem za jednym zamachem. Nie chcialam byc krojona dwa razy i dwa razy przechodzic przez to wszystko. Czy mozesz powiedziec czego dokladnie dotycza Twoje komlikacje? Chodzi o gojenie sie, bol czy cos jeszcze innego?
Haha to chyba już tak jest??
Mam430 ml i też myślę że mogłam większe ?
Ja miałam włożone 440 ml i myślałam ze one będą ogromne a wyszły takie duże Zwisy ... a ty ile masz ml?
No ja w ciąży tez miałam bardzo duże dlatego później taki efekt ... wisząca skóra i nic więcej ....
Dobra zdjęcie widziałam haha już się gubię w tych komentarzach ?
A rozumiem pytam bo myślałam że masz tylko jedno bo ja też bardzo chciałam po pierwszym dziecku bardzo chciałam sobie zrobić ale cieszę się że poczekałam i dopiero po drugim się zdecydowałam bo cycki w ciąży to konkretnie mi rosły hehe ale co z tego jak nic nie zostawało? a ile masz ml włożonych? Masz jakieś aktualnie zdjęcie?
Mam już dwójkę , starsza ma 7 lat . Już więcej dzieci nie planuje
No u mnie też tak miało być ale niestety mąż ma taką pracę ze często musiałam zostać sama niby wszystko ogarnął no ale wiadomo jak to przy dzieciach a nie planujesz drugiego dziecka że zdecydowałaś się na operację?
No po operacji miała pół roku ale mąż przejął wszystkie obowiązki...
Kurde dziwię się że zdecydowałaś się tak szybko na operację ja mam dwójkę dzieci jedno ma 3lata a drugie 1.5 roku niby samodzielne nosić nie trzeba ale ciężko z nimi było bo cały czas chciały się przytulać jak wróciłam ze szpitala i jeszcze choroba ich dopadła więc cały czas na mnie wisieli a co dopiero takie 10 miesięczne
Wiesz co kurcze dziwię się że lekarz pierwsze zaproponował Ci implanty
Aha sorki złe przeczytałam komematarze już wszystko widze ze miałaś tylko implant no chucha miałaś swoje duże i stać ten efekt ja tez miałam swoje duże B i miałam podciągnięcie i implant wyszło ok ale teraz są mega komplikacje .... no moim zdaniem ty tez powinnaś mieć podciągnięcie - mastopeksje mówię prawde co widze są ok są ładne , ale mogły by być nieco wyżej ale
Nie przejmuj się ja mam sutki nie równo i tez nisko, jędrne odstające ale NISKO wiec tez mam problem
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.