Implanty 250 czy 295 z uniesieniem

Anonim
Mar597
Poznań · Utworzono: 7 lut 2026

Hej dziewczyny!!! Za tydzień mam operację piersi i totalnie nie mogę podjąć dezycji odnośnie implantu… generalnie moja skóra jest w fatalnym stanie po 3 dzieci i karmieniu, po prostu wisi. Jestem dość szczupła 57kg 168cm. Byłam na dwóch konsultacjach i początkowo chciałam mieć po prostu „sterczący biust”, co do rozmiaru to raczej podobają mi się mniejsze biusty, boję się że duży biust doda mi „masy”. Lekarze mówią że ta skóra jest taka kiepska, że i tak nie osiągnę wymarzonego efektu. Generalnie wybieram pomiędzy 250cc mentor a 295mentor Xtra oczywiście z maktopeksja czyli uniesieniem. Pewnie gdyby nie było problemu z wiotkoscia skóry brałabym 250, ale boję się że nie wypełnią góry, z kolei 295 boję się że będą „klamoty” i do tego szybciej zadziała siła grawitacji. Czy któraś może coś polecić?

0 komentarzy

Reklama

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać