Cześć dziewczyny,
za kilka dni wybieram się na operację BBL. Pytanie kieruję do dziewczyn, które są już po operacji i mogą wypowiedzieć się odnośnie częstotliwości wykonywania masaży po operacji i po jakim czasie zaczęłyście. I bardzo mnie interesuje sprawa odnośnie diety, przed operacją oczywiście pozwoliłam sobie na niezdrowe jedzenie aby przytyć. Jak udaje wam się trzymać michę? Być może możecie polecić kogoś godnego,który specjalizuje się w układaniu diet bądź diabetyk?
Jestem po bbl niestety niezbyt pomyślnym.. trzeba będzie powtarzać, Ogólnie miałam zabieg 360 który okazał się porażką i będę musiała mieć ponownie liposukcję tkanki tłuszczowej plecy, brzuch , nierównomiernie wykonany zabieg, jestem załamana 😞, Nie za bardzo chętni są lekarze dawać bezpośrednio w pośladki odgórnej części pośladków ponieważ jest to miejsce bardzo unaczynione i często dochodzi do zatorów żylnych ja miałam lekko do góry transfer bo pupę mam swoją dosyć ładną, Odczuwam ból do teraz czyli trzy miesiące po zabiegu odczuwam miejsce transferu ciężko mi biegać jeszcze jak leżę boli mnie
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.