Witam czy ktoś wykonywał zabieg lipolizy iniekcyjnej kolan? Chce zrobić ale zastanawiam się czy warto
Miałam robioną lipolizę iniekcyjną, ale na drugi podbródek. Wykonałam ją w klinice L’experta w Warszawie u dr. Marka Wasiluka. Ja polecam, bo mam dobre odczucia i dobre efekty.
Dziś po raz drugi miałam wykonany zabieg lipolizy podbródka. Zdecydowałam się na powtórzenie zabiegu po miesiącu, gdyż efekt po pierwszym zabiegu przerósł moje oczekiwania!
Skóra podbródka stała się bardzo napięta, a znienawidzony "drugi podbródek" zniknął praktycznie całkowicie.
Czuję się młodsza i dużo bardziej atrakcyjna. Zapisałam się na kolejny zabieg do Doktora za miesiąc.
Witam. Robiłam. Dwa razy. Bez efektów
Tak miałam 7 miesięcy temu, do dnia dzisiejszego mam sine nierówności po zewnętrznej stronie kolan. Próbowałam metody ICOONE, żeby się tego pozbyć, ale bez skutku, dlatego odradzam. Pozdrawiam
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.