witam,chciałaby się dowiedzieć ile dokładnie kosztuje lipoliza brzucha.mam 25lat jestem szczupła i ważę 62kg lecz ciężko mi się pozbyć tego niewielkiego odstającego brzucha
NewU sp z o.o. dystrybutor nici pdo i plla
· 17 maj 2012
Z zabiegu lipolizy iniekcyjnej można skorzystać także w Krakowie, w Gabinecie Medycyny Estetycznej NewU. Na stronie ********** znajduje się opis zabiegu, krótki filmik oraz szczegółowy cennik. Korzystamy z preparatu Aqualyx, a lekarz który wykonuje zabieg, spełnia wszystkie niezbędne warunki, postawione przez wynalazcę tej substancji.
Gabinet Medycyny Estetycznej *****
Tel: ***********
jaki był by najbliższy termin wizyty
witam serdecznie bardzo bym prosiła o adres gabinetu w poznaniu który zajmuje się lipoliza iniekcyjną.jaka jest cena i przedewszytkim skuteczność i po jakim czasie widać rezultaty?
Od kilku miesięcy Centrum dysponuje najnowszym laserem do lipolizy laserowej o dużej mocy, zabiegi w zniecz. miejscowym. Krótki okres rekonwalescencji. Zapraszamy na stronę *************
Witam,
karmienie piersią jest przeciwskazaniem do wykonania zabiegu lipolizy iniekcyjnej. Zabieg można wykonać po całkowitym zaprzestaniu karmienia.
Pozdrawiam serdecznie
Danuta Zemła
Gabinet Estetyka
Medycyna Estetyczna i Laserowa
tel. *******
tel. ******
Zabieg lipolizy iniekcyjnej nie może być wykonywany u kobiet karmiących. W związku z tym, że nadal Pani kami proponuję zabieg przesunąć do czasu całkowitego zakończenia karmienia piersią.
Pozdrawaim
dr Sandelewski
witam.interesuje mnie zabieg lipolizy.lecz wyczytałam że nie powinno się karmić piersią.mam prawie 3letnią córkę lecz ja dokarmiam 1 do 2 razy dziennie tylko do snu.czy mogłabym się poddać temu zabiegowi?
Czy zamiast lipolizy iniekcyjnej zastanawiałaś się na przykład nad liposukcją? Jest fajny zabieg, który nazywa się VibroLipo, możesz poczytać o nim tutaj. Ja bym się raczej zdecydowała na coś takiego.
Dzień dobry.
Koszt lipolizy iniekcyjnej zależy od ilości ampułek jaką podamy podczas jednego zabiegu. Koszt jednej ampułki to 250zł (mieszanka fosfatydylocholiny, L-karnityny i krzemu). Ilość ampułek zależna jest od ilości tkanki tłuszczowej. Maksymalnie podczas jednego zabiegu można podać 6 amp, natomiast w Pani przypadku powinny wystarczyć 2-4amp. Ilość ampułek ustala lekarz na konsultacji. Zabieg należy powtórzyć w celu osiągnięcia zadowalającego efektu.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam
Danuta Zemła
Gabinet Estetyka
Medycyna Estetyczna i Laserowa
tel. ******
tel. ******
Pani Izo.
Liposukcja to efektywny zabieg usunięcia lokalnego nadmiaru tkanki tłuszczowej. Natomiast ja poleciłbym lipolizę laserową zabieg polegający na bezpośrednim niszczeniu komórek tłuszczowych laserem. Efekty jeszcze lepsze a sam zabieg mniej traumatyczny jak klasyczna liposukcja. Odsyłam do mojej strony *********** dział chirurgia estetyczna
dr Sandelewski
ile straciłabym centymetrów po liposukcji brzucha?czy byłby widoczny efekt?
W moich gabinetach medycyny estetycznej zabieg lipolizy brzucha w Pani przypadku kosztować będzie 800 zł
W celu rejestracji i wyznaczenia terminu zabiegu proszę o maila ******* lub telefon *********
dr Sandelewski ************
chciałabym się również dowiedzieć czy ten zabieg jest wykonywany gdzieś w okolicach Poznania
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.