Dzień dobry! Przychodzę tutaj z zapytaniem odnośnie usuwania dziurek po kolczykach. Niestety, nie wiem kompletnie do kogo udać się o poradę i chciałabym otrzymać ją od kogoś, kto dobrze jest zaznajomiony z takimi zabiegami. Chciałabym usunąć przekłucia po kolczykach, gdyż zostały krzywo przekłute i niezbyt możliwe jest obecnie ponowne ich przekłucie, gdyż kanał w niektórych miejscach nie jest w stanie się w pełni zrosnąć. W niektóre miejsca jestem w stanie włożyć kolczyk, a w niektórych jest już zrośnięte. Chciałabym poprosić o informację odnośnie tego czy możliwa by była od razu opcja usunięcia laserowo przekłuć czy pierw musiałabym udać się do odpowiedniego lekarza? I jeśli tak to do kogo? Zależy mi na usunięciu przekłuć, usunięciu blizn i przekłucia u osoby wykształconej, która zrobi to prawidłowo, gdyż zależy mi na posiadaniu ponownie tego piercingu. Dodam, że chciałabym usunąć wszystkie przekłucia prócz tych "klasycznych" w płatku ucha. Za wszelakie odpowiedzi będę dozgonnie wdzięczna.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.