Czy to normalne że po prawie 2 dobach od korekty odstających uszu za pomocą nici Aptos uszy są obrzęknięte , bolą, czuję ciągnięcie nici przy ruszaniu głową. Jak zdejmuje na chwilę bandaż to w momencie dostania się powietrza czuję ból. Nie wspomnę o spaniu.
Ponad to jedno ucho jest bardziej przyległe niz drugie i jakieś takie pofalowane . Zwróciłam na to uwagę od razu lekarzowi ale stwierdził że wszystko wyrówna się za 2 tygodnie ? Czy aby na pewno to wygląda ok ? Mam wrażenie że zostałam zbyta
Hej, ja jestem ponad 4 tygodnie po i czuję ciągnięcie nici. Jak Twoje uszy ? Przestały boleć ?
Alicy jak Twoja historia z uszami? Napisz proszę coś więcej na ten temat? Miałaś poprawkę czy wszytsko się zagoiło jest ok?
Witaj. Jak efekty po roku? Pytam bo jutro mam zabieg i nie do końca jestem przekonany.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.