Powiększałam usta już dwa razy. Podczas pierwszego zabiegu zostało mi wstrzyknięte 1ml kwasu (juvederm) oraz poprosiłam o skupienie większej uwagi na górnej wardze, która naturalnie jest mniejsza niż dolna i tak tez się stało. Niestety, już zaledwie po dwóch tygodniach efekty zniknęły i usta wyglądały tak samo jak przed powiększaniem. Wróciłam po dwóch miesiącach do tego samego salonu i tak jak na pierwszej wizycie poprosiłam o pełne wykorzystanie możliwości tkanki i skupienie sie na górnej wardze. Po wyjściu byłam zadowolona, usta były większe niz po pierwszej dawce kwasu. Niestety, znów minęly dwa tygodnie a usta wyglądają jakby nie byly w ogole powiekszane. Nie wystapila migracja do śluzówki ani ponad czerwien wargową, gdy dotykam ust jedynie bardzo minimalnie można wyczuć w nich kwas. Nawadniałam się caly czas, z tym nie bylo problemu (od wielu lat piję ok. 3l wody dziennie) oraz sumiennie nawilzalam usta kremami. Chciałam spytać czy to normalne, gdyz wydaje mi sie, ze 2ml to dosyć duzo, a efekty są zerowe. Idę na kolejną wizytę pod koniec maja, ale boje się, że sytuacja się powtorzy, a nie są to małe pieniądze- nie chce ich wyrzucać w błoto nie mając żadnych efektow po zabiegu.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.