Dzień dobry, zastanawiam się nad plastyką powiek dolnych w celu usunięcia worków pod oczami, które mam od dziecka. Mam już 2 typy lekarzy, ale jestem ciekaw waszej opinii.
Martwią mnie też powikłania. Nie chciałbym aby kształt oka się zmienił, zależy mi tylko na usunięciu poduszki tłuszczowej. Na forum widzę dużo tematów o problemach z blizną i kształtem (naciągnięte itd.), ale głównie w przypadku plastyki górnych. Jakie są wasze doświadczenia?
Ja skorzystałam z MEI Clinic we Wrocławiu. Zabieg wykonywał Dr Paweł Bigos. Jestem zadowolona. Mają nawet stronę poświęconą plastyce powiek.
Miałem robiony zabieg w Roseti med and beauty w Myślenicach. Robiłem wywiad i research wcześniej i zdecydowaniej najlepiej wypadała ta klinika. Wspaniała opieka, doświadczona lekarka, efekt po 3 miesiącach już zaskakujący!
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.