Nieudany zabieg powiek dolnych czy mogę odzyskać pieniądze ?

Anonim
AgataKudlak
Białystok · Utworzono: 22 paź 2024 · Ostatnia odpowiedź 26 paź 2024

Jestem prawie 3 miesiące po zabiegu blefaroplastyki powiek dolnych,byłam na konsultacji u innego specjalisty gdyż zauważyłam dziwne nierówności pod oczami. Na konsultacji w innej klinice powiedziano mi że przepuklina nie została dokładnie usunięta i pozostawiony został również nadmiar skóry,który teraz zdecydowanie mnie szpeci . Pani doktor która wykonała mi ten zabieg nie czuję się winna ale zaproponowała poprawkę Ja jednak boję się znowu do niej wrócić i myślę czy mogę odzyskać pieniądze za cały zabieg o iść do innego specjalisty na poprawkę ?

1 komentarz

Reklama
  • Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    26 paź 2024

Jeśli nie było powikłań i lekarz twierdzi, że cały proces przebiegł prawidłowo to nie oddadzą Ci kasy.
    A ta lekarka tak będzie twierdzić, wiadomo.
    W umowach jest zapis, że mają wykonać zabieg z najwyższą starannością.
    Powiedz może, że nie płaciłaś za źle wykonany zabieg, a taki jest, bo konsultacje z innymi specjalistami to potwierdziły.
    Jeśli proponują ci bezpłatną korektę to się powinnaś zgodzić, się zażądaj innego chirurga - mają chyba więcej niż tylko tą babkę?
    Bo większość klinik za korekty, nawet, jeśli lekarz spartolił robotę, bierze 100% odpłatności.
    Powiedz, że zapłaciłaś za usunięcie wieków pod oczami a po operacji jest gorzej niż przed, więc klinika nie dopełniła warunków umowy, bo przecież miało być lepiej a jest tragicznie.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać