Jestem po korekcji powiek dolnych. Wszystkim, którzy się zastanawiają nad zabiegiem, odpowiadam: warto!!! Nareszcie pozbyłam się problemu, który męczył mnie od lat. Twarz wreszcie wygląda na wypoczętą, skóra pod oczami jest napięta. Zabieg, za rekomendacją jednej z użytkowniczek forum, wykonałam w Czechach. To był strzał w dziesiątkę: w Polsce odmówiło mi trzech lekarzy, a ceny, jakie podawali były trzykrotnie wyższe niż to, co zapłaciłam. Sam zabieg jest co prawda dość nieprzyjemny, ale cieszę się, że to zrobiłam i polecam innym. Niestety, na ten problem nie pomaga nic innego, trzeba usunąć przepukliny tłuszczowe.
Witam, czy możesz wysłać mi zdjecie jakie miałaś przepykliny? I jak teraz masz? Oraz gdzie i u kogo robilas i za ile? Z gory dziękuję Krystyna
Witam. Czy ktoś robił teraz operację powiek u dok. Romana Szymczysko?
Jaki jest ogólny koszt, bo też się chciałabym wybrać do niego.
Konwalia czy mogłabyś wysłać mi namiary na specjalistę, u którego wykonywałaś zabieg? Też mam problem tylko z jednym okiem;)
Prosze też powiedzieć nikogo Pani robiła? *****
Którego lekarza Pani poleca?
Wysle priv do pani :)
Konwalia, Gdzie robiłaś i u kogo, jaki skutek po zabiegu?
Dlaczego wy jezdzicie do Czech? Ja robilam powieki w Polsce i zaplacilam 3 PLN.Jestem bardzo zadowolona.Czy powieki w CZechach sa o duzo tansze?
Witaj, jestem ze tak powiem w przed dzień podjęcia takiej decyzji. Podpowiedzcie mi gdzie itd. Pozdrawiam - Monika
Dużo osób pyta mnie, gdzie robiłam zabieg - przepraszam, nie zawarłam tej informacji.
Zabieg był wykonany u dra Taisira Zakout, klinika Kleopatra, ul.Tyrsova, Ostrava. Serdecznie polecam.
Klinika Kleopatra ul.Tyrsova, dr Zakout
Tylko i wyłącznie Roman Szymczysko W Trzcincu
Witam. Bardzo proszę o informacje w jakiej klinice i u jakiego lekarza Pani ten zabieg wykonywała? Margareta
Hej Vanessi, mogę się dowiedzieć ile placilas, jak długo czekałaś na zabieg i u kogo?
Czesc Napisz do niego i załącz zdjęcia . Operacje powiek są tylko w czwartki wiec termin są wolne na początek 2021 dopiero.
Ja robiłam dolne i górne powieki 31.10.19 i jestem bardzo zadowolona
Lg Agnes
Warto było można prości zdjęcia przed i po
Witam proszę tez o namiary na klinikę i lekarza w Czechach
Operował mnie dr Taisir Zakout w klinice Kleopatra, Ostrava
Wydaje mi się ze u każdego lekarza są długie termin . ja dzwonilam w sierpniu 2018 i wolny był dopiero 31.10 .2019 październik . Pewnie u innych tez są długie jestem dr Furmanek ale on powiek nie robi tylko piersi .
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.