Witam, bardzo proszę o doradzenie mi co robić z moimi oczami. Czy jest szansa na podniesienie powiek zabiegami i tu pytanko jakimi? Czy już czas na beferoplastykę? Zdjęcia pierwsze 4 lata temu, drugie teraz ... Czuję jakbym tam miała tkankę tłuszczową... bardzo mi to przeszkadza... A jeżeli beferoplastyka to kogo polecacie Kraków, Myślenice, Zakopane... Z góry bardzo dziękuję za pomoc i odpowiedzi 😊😊😊
Anonim
Ja miałam w zeszłym roku robione laserowey lifting powiek w Krakowie w klinice Alfa dental &beauty. Bałam sie blefaro, moim zdaniem swietny efekt laserem.
Anonim
Polecam konsultacje u dobrego specjalisty. Mi na przyklad polecono dr Lesniak w Lk medzie, podobno jest rewelacyjna. Poszlam na konsultacje i Pani doktor odradzila mi zabieg poki co, takze szczera lekarka, zamiast wyciągnąc kase to powiedziala zebym jeszcze chwile poczekala :)
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.