Witam. W poniedziałek miałem zabieg plastyki powiek. Ale został bardzo nieudany. Dysproporcja między jedną a drugą powieką jest powyżej 1 cm. Moje pytanie brzmi, czy da się to wyrównać? Bo obie powieki odbiegają Bardzo od siebie wyglądem.

Po tych 2 miesiącach to naprawdę wygląda to już bardzo dobrze - ja tu nie widzę już asymetrii wgl.
Jest pięknie.
Oby mi też wszystko się wyrównało, bo jestem 2 dzień po i moja asymetria jest zdecydowanie większa niż u Cb.
Wygląda to dobrze, ja nie widzę żadnej asymetrii u ciebie, zwłaszcza po tych 2 miesiącach🤔

Miesiąc po zabiegu

Jestem po ściągnięciu szwów.
Jest trochę lepiej.

Nad jedną powieką jest wycięte więcej skóry, niż nad drugą i jest duża asymetria.
Po tygodniu od zabiegu nic się nie zmieniło. Jutro ściągam szwy.
Nie potrafię zrozumieć, dlaczego nie wycięto tyle samo skóry nad jednym i drugim okiem?
I dlaczego dwa bardzo różne cięcia?
Cześć, najlepiej jak zadasz to pytanie w sekcji Zapytaj Specjalisty, na forum raczej nie zaglądają lekarze a myślę że to oni mogą Ci najbardziej pomóc, nie wiem jak wyglądało to u Ciebie przed zabiegiem, ale na zdjęciach które dołączyłeś okiem laika efekt nie jest idealny i oczekiwany, ale też nie wygląda to koszmarnie źle. Myślę że gdy rany się zagoją będziesz mógł myśleć o jakiejś korekcie jeśli specjaliści dadzą znać że to możliwe, ale będzie to wyglądać dużo lepiej niż teraz.

Jestem załamany.
Zwolniłem się z obecnej pracy.

Cięcie nad powieką lewą jest jak od cyrkla....
Nad powieką prawą, płaskie jak od poziomicy.
Symetria między jedną a drugą powieką nie jest zachowana.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.