Witam. W poniedziałek miałem zabieg plastyki powiek. Ale został bardzo nieudany. Dysproporcja między jedną a drugą powieką jest powyżej 1 cm. Moje pytanie brzmi, czy da się to wyrównać? Bo obie powieki odbiegają Bardzo od siebie wyglądem.
Miesiąc po zabiegu
Jestem po ściągnięciu szwów.
Jest trochę lepiej.
Nad jedną powieką jest wycięte więcej skóry, niż nad drugą i jest duża asymetria.
Po tygodniu od zabiegu nic się nie zmieniło. Jutro ściągam szwy.
Nie potrafię zrozumieć, dlaczego nie wycięto tyle samo skóry nad jednym i drugim okiem?
I dlaczego dwa bardzo różne cięcia?
Cześć, najlepiej jak zadasz to pytanie w sekcji Zapytaj Specjalisty, na forum raczej nie zaglądają lekarze a myślę że to oni mogą Ci najbardziej pomóc, nie wiem jak wyglądało to u Ciebie przed zabiegiem, ale na zdjęciach które dołączyłeś okiem laika efekt nie jest idealny i oczekiwany, ale też nie wygląda to koszmarnie źle. Myślę że gdy rany się zagoją będziesz mógł myśleć o jakiejś korekcie jeśli specjaliści dadzą znać że to możliwe, ale będzie to wyglądać dużo lepiej niż teraz.
Jestem załamany.
Zwolniłem się z obecnej pracy.
Cięcie nad powieką lewą jest jak od cyrkla....
Nad powieką prawą, płaskie jak od poziomicy.
Symetria między jedną a drugą powieką nie jest zachowana.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.