Jakie polecacie dobre kliniki w których zrobię pełną korektę nosa w okolicach 15k złotych? Bardzo chciałam zrobić operacje u dr. Szczyta ale zwyczajnie mnie nie stać. Więc proszę bardzo o pomoc, może być w jakimkolwiek mieście.
Justyna_Kra_nik czy masz doświadczenie z Panią Doktor? Właśnie stoję przed dylematem wyboru chirurga. Pani Doktor przyjmuje również w Szczecinie i tam umówiłam się na konsultacje, ale szukam osób, mogą osobiście wypowiedzieć się na temat efektów :)
Ja osobiście polecam lek. Martę Lechowicz Wilińską z SCM clinic w Krakowie. Ma spore doświadczenie, nie owija w bawełnę, na konsultacji dokładnie omawia oczekiwania pacjenta i mówi wprost jakie są możliwości. Mnie bardzo dobrze doradziła, a jej znakomita ręka sprawiła, że jestem bardzo zadowolona ze zmiany.
Osobiście polecam dr. Annę Aseńko z SCM clinic z Krakowa. Bardzo dobry, sprawdzony chirurg plastyczny.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.