Nieudana powtórną operacja nosa

Anonim
Mag31
Bełchatów · Utworzono: 14 lis 2024 · Ostatnia odpowiedź 17 maj 2025

Dzień dobry, W 2018 roku przeszłam pełną plastykę nosa z osteotomią. W 2023 roku miałam powtórną operację, jednakże znów się nie powiodła. Mam po lewej stronie u góry nosa wgłębienie, które jest nieestetyczne. Okazało się że nie ma tam kości. Jeden z chirurgów polecił mi abym wypełniła to miejsce preparatem Sculptra albo radiesse. Mogę prosić o opinię? Czy taki zabieg zda rezultat w mojej sytuacji? Dodam jeszcze że przez wygląd mojego nosa mam stany depresyjne. Wiem że nie będzie idealny bo jest krzywy i ma to wgłębienie ale chciałabym poprawić nieoperacyjnie chociażby to wgłębienie gdzie nie ma kosci. Chciałabym zabieg tym preparatem wykonać najlepiej u lekarza chirurgii plastycznej Czy ktoś z Państwa jest w stanie się podjąć? Dziękuję za pomoc.

1 komentarz

Reklama
  • Anonim
    Magdey
    17 maj 2025

Przeczytałam opis tej pani i bardzo jej współczuje. Ja tez jestem po nieudanej operacji nosa i obecnie szukam chirurga, który by zrekonstruował to, co zostało nadmiernie wycięte, ale szczerze mówiąc, nie wiem, czy tacy lekarze istnieją. Zawsze jest jakiś problem, niedociągnięcie. Mydle sobie tylko, ze te reklamy wspaniałych nosów i innych operowanych części ciała, są tylko po to, żeby przyciągnąć pacjentow. Po zabiegu wszyscy umywają rece i mowia: „nie dało się” Taka pani uroda. Jeśli ktoś zna nadzwyczajnych chirurgów plastycznych, którym warto zaufać czy tutaj w Polsce, czy może w Turcji, to proszę o kontakt.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać