Dzien dobry. 9 lat temu mialam korektę nosa. Bylam w miarę zadowolona chociaż jeden profil jest ok a drugi wygląda średnio. Mam lekkie znikszcztalcenie na garbku i z jednej strony lekko nos opada. Zastanawiam się czy to poprawić jednak się trochę boję.
Anna_W_adyczak, najlepiej idź na konsultację do kogoś dobrego, kto Ci powie, czy robić, czy zostawić. Doktor musi być po prostu fair i nie naciągać na zabieg, jak wie, że np. nie ma szans na poprawę. My w rodzinie korzystamy z kliniki w Krk, gdzie przyjmuje dr Boliglowa. On na pewno powie Ci. na czym stoisz.
Wiele osób jest zadowolonych z zabiegu. Ja niestety nie jestem w tej grupie. Podejmując decyzję o operacji warto brać pod uwagę, że nos może być brzydszy niż przed operacją. Tak stało się w moim przypadku. Oddałabym wszystko, żeby cofnąć czas.
Masz bardzo ładny nosek!
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.