Jak powinien wyglądać zabieg Karboksyterapii?

carolinexxx
Bydgoszcz · Utworzono: 19 sie 2026

Witam Ostatnio miałam zrobioną Karboksyterapię na twarz. Polegało to na czterech zastrzykach - po dwa na każdą stronę. Przy pojedynczym zastrzyku gaz rozchodził się po dużej powierzchni twarzy i napompowywał skórę. To zeszło po kilku minutach i jeszcze na następny dzień miałam trochę opuchniętą buzię. Kiedyś robiłam kilka zabiegów na zrosty po „przedobrzonym” lipofillingu też na twarzy. Był to raczej łagodny zabieg, trochę rozpierało miejsce, ale były to dwa lub trzy na małym odcinku i nie było napompowania. Tu za pomocą dwóch pół twarzy podskórnie. O wiele bardziej odczuwalne. Ostatnia pani powiedziała mi, że karboksy nie robi się na zrosty na poziomie tkanki tłuszczowej. Jakby nie było, zrosty zmiękły, ale mógł to być również wynik lipolizy. Szukam filmów na *******, ale niczego takiego, co miałam zrobione, nie znalazłam. Czy jest tu ktoś, kto mógłby mi wyjaśnić sposoby, które opisałam? Ogólne informacje są w internecie (i nie koniecznie pokrywają się ze sobą). Byłabym wdzięczna za odpowiedź. Próbuję zdecydować, czy wrócić. Pozdrawiam Karolina

0 komentarzy

Reklama

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać