Lekarz jasnowidz czy może wypis z przyszłości?

Pat175
· Utworzono: 13 kwi 2026 · Ostatnia odpowiedź 13 kwi 2026

Witam, 11 miesięcy temu miałam operację plastyczna twarzy. Udałam się na zabieg do Czech. Operacja miała być liftingiem smas, szkoda że zrobili macs a smas pozostał tylko na fakturze i w cenie. No nic Słuchajcie najlepsze zabieg odbył się 22.04.2025roku o godz 16:00 Ciekawy jest fakt że po przejrzeniu dokumentacji okazało się że miałam przygotowany wypis przed jej rozpoczęciem 😳🙈 22.04.2025 o godz 15:33🤔 Wypis z przyszłości? Lekarz albo podróżuje w czasie albo posiada szklaną kulę bo już wtedy wiedział że zabieg będzie prawidłowy a ja mam dbać o blizny po drenach których nie było 🙈 Ma ktoś z was może podobne doświadczenia z zagranicznymi klinikami?

1 komentarz

Reklama
  • Pat175
    13 kwi 2026

Szukam lekarza który naprawi mi rozciągnięta na boki skórę, mam z tym problem bo nikt nie chce się podjąć tego zabiegu. Jeśli znacie jakiegoś dobrego chirurga który u mnie wykona prawdziwy prawidłowy smas bardzo proszę o informację.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.