Dzien dobry Mam 30 lat.Srodkowa czesc twarzy jest plaska,a policzki znajduja sie na dole. Interesuje mnie endoskopowy lifting srodkowej czesci twarzy. Znalazlam informacje, zdjecia dra Mamedova z Rosji. Jest bardzo duzo zdjec z przed jak i po operacji kobiet mlodych i starszych. Zdjecia sa powalajace. Nie mam informacji na temat tej metody, i chcialabym poradzic sie Polskich specjalistow. Czy w Polsce lekarze wykonuja taka metode liftingu? Chyba jeszcze jest dr Surov z Kalingradu, ktory tez operuje ta metoda. Bardzo prosze o odpowiedz. Pozdrawiam
Napisz po po lifcie nićmi - jestes zadowolona z efektów ?
witam serdecznie i dzieki za odpisanie ja przewertowalam duzo i wiem ze w czechach robia ale nie wiem czy dobrze ,,,obecnie jestem przed liftem nicmi aptos ,,,,light lift thread 2 g duzo czytam sledze co i jak ...jutro mam miec zabieg i jezeli tylko bede mogla to zaraz podziele sie zabiegiem ...pozdrawiam.obecnie juz robilam botoks ,i kwas w usta ,jest ok ,,,,powie tak mozna sie duzo zmienic nawet przez usta. pozdrawiam serdecznie.
Bo w POlsce endoskop czola robi chyba tylko dr Bienkowski , i jeszcze ..... (nie pamietam nazwiska) ,ale nikt nie robi srodkowej czesci twarzy. Ogolnie beznadziejnie, a szkoda, bo mlode osoby nie maja co liczyc na spaktakularne zmiany. Zaczynam szukac lekarzy w innym kraju . Zaplace wiecej,ale bede wiadziala za co place. W POlsce przeszlam 4 operacje ,u jednego z lepszych chirurgow , i wszystke nie sa wykonane tak jak powinny. Ja rozumiem ,ze jedna mogla nie wyjsc , bo poprawka po niekompetentnym \"lekarzu\" ,ale u mnie wyszly wszystie byle jak !!!!! Jestem wsciekla!!!!!!! .
Jezeli mam byc operowana a efekty nie sa satyfakcjonujace to o czym tu wogole mowa! Place za to nie male pieniadze , i oczekuje aby chirurg przylozyl sie do tego jak najlepiej, a tym czasem po operacji widze byle jakie efekty niczego nie warte.
witam,,, ja tez jestem zainteresowana ta metoda i znalazlam dr.Bieńkowskiego ktoren robi zabiegi ta metoda ale do końca nie wiem czy akurat twarzy czytalam o czole . pozdrawiam.
halooooo.....Dlaczego taka cisza ? Czy jest cos wiadomo na temat tej metody?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.