Czy któraś z Pan robiła lifting operacyjny w wieku 30 lat w celu nadania kocich rysów twarzy? Jeśli tak, proszę o polecenie kliniki/ lekarza. Proszę nie proponować alternatyw medycyny estetycznej, w moim przypadku nie zadziałały żadne z technik, ale gorąco polecam w celu poprawy jakości cery. Chodzi mi o efekt w stylu Belli Hadid.
Anonim
Slowineczka, dziękuję za odpowiedź! To jeden z powodów, dla którego nie chciałabym mieć nici. Myślę, że będę musiała się wybrać do Korei. Tam robią lifting w każdym wieku.
Anonim
Dla mnie zarówno ona jak i jej siostra to jedne z brzydszych kobiet w Hollywood;) Nie przechodziłam nigdy liftingu, ale miałam APTOS (nie chciałam efektu foxy, tylko uniesienie brwi po całości) i nie jestem zadowolona (zrosty, „trójkąty” na czole, obrzęki od około roku). Nie polecam.
Wiesz co, to nie jest tak, często to co widzimy u kogoś, nie jest możliwe u nas. Dlatego ważne jest, żeby radzić się dobrych plastyków, którzy nie idą za $, ale za dobrem pacjenta. Ja np. chciałam zrobić tył, mam niezły tyłek, ale chcialam lepszy, lekarz mi odmówił, bo powiedział, że mam za mało tłuszczu, a implanty są zbyt niebezpieczne.
Co do liftingu, to sama nie miałam, ale czytałam, że smas jest świetna metoda. Dużo lepsza nic Deep plan lifting. Co do jakichś tamnici itp itd, nie zabieram głosu, ja w to nie wierzę, ale to moja opinia.
Anonim
[Edit]
Anax
Dziękuję za komentarz! Czyli lifting brwi też podnosi końcówkę oka i nadaje wrażenie "skośnego" oka? Mam wrażenie, że ta skóra jest mocno naciągnięta z boku, na skroni, nie na samym czole, i że to też ciągnie przez skroń policzek do góry.
Może to zależy od budowy twarzy. Ja taki efekt naciągnięcia oka, końcówki brwi i policzka mam tylko kiedy ręką naciągnę skroń. Kiedy naciągnę coś nad brwiami, mam nieładny zdziwiony wyraz twarzy
Szczerze myślę, że ona raczej nie przeszła liftingu. Chyba miała zabiegi związane z zaostrzeniem rysów, czyli najprawdopodobniej zmniejszenie ilości tłuszczu, możliwe że usunięcie tłuszczu w policzkach, lifting podbródka, chyba coś z nosem. I brwi.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.