Przeczytałam niedawno, ze rewelacyjne efekty w usuwaniu zmarszczek dają złote maski Elizabeth Kessler.Jest to podobno metoda popularna w USA.Oglądałam zdjęcia-przed i po-,wyglądało to fantastycznie. Bardzo proszę o informacje na ten temat, czy to jest prawdopodobne? Może ktoś już stosował te złote maski i może się podzielic opinią. Z góry dziękuję. Matylda.
Nie słyszałam o tych maskach, ale kojarzę, że złoto faktycznie ma jakieś niesamowite właściwości. Chętnie sprawdzę. Sama mogę ci polecić maseczkę liftingująca szwajcaria calluna medica - u mnie sprawdza się super, daje efekt obiecany przez producenta, o co ciężko w przypadku większości kosmetyków.
Ja nie uzywam tych dziwnych chinskich podróbek od naciągaczy bez badan i certyfikatów .jeszcze mi jakies pryszcze po tym wyskoczą kupuje maski Beautyface dobry sprawdzony polski produkt i w lepszej cenie
Zaczęłam czytac forum z czystej ciekawości nie z chęci przekonania się do produktu, który tak gorliwie "wałkujecie" i ryczę ze śmiechu sama do siebie zwłaszcza z postów Ola_Łódź. Cóż za zacietrzewiona "osóbka" :) Przy pisaniu postów pewnie ma poty na czole i dziki szał w oczach...ale czemu się dziwić - przecież studiuje prawo i zapewne jest o niebo wyżej w rozwoju intelektualnym i nie tylko od pozostałych wpisujących...droga Olu mgr przed nazwiskiem nie podnosi IQ i nie upoważnia do plucia na innych, to co piszesz i w jakim tonie świadczy o Tobie, a nie o tych, których posty komentujesz. Weź sobie to do serca jeżeli wogóle zrozumiałaś ww napisany tekst...
A gdzie mozna kupic maski o jakich wspominasz
Nie wiem jak wy ale ja boje się kupować kosmetyki szczególnie tak ingerujące w głębokie warstwy skóry jak maska z kolagenem morskim od dziwnych firm... albo osób prywatnych dlatego używam tylko sprawdzanych produktów jak maski Beautyface gdzie mam podaną recepturę w INCI sprawdzonego producenta przebadany i dopuszczony do sprzdazy produkt także radze uważać gdzie kupujecie i co... żeby sobie nie zrobić krzywdy
Tez mam do sprzedania niewykorzystanych 9 masek. Tel. *********
Ja tez mam do sprzedania maski. Tel. **************. Dana
Witam ja mam przyjemność używac złotych maski kolagenowych firmy Beautyface. I powiem wam że tak:<br>
1. maska naprawde działa - zmarszczki sie zmniejszaja wyraźnie<br>
2. maska jest z Polskiej firmy mam pełen sklład instrukcje , kontakt do producenta w razie pytań itp <br>
3. produkt jest przebadany dermatologicznie i dopuszczony do sprzdazy - bezpieczny<br>
4. jest tanszy!!! teraz kosztuje 15-16 PLN
także nie dajcie sie nabierac na dziwne podróbki uzywajcie masek ale sprawdzonych i bezpiecznych
A ja mam przyjemność używać złotych maski kolagenowych firmy Beautyface. I powiem wam że tak:<br />
1. maska naprawde działa - zmarszczki sie zmniejszaja wyraźnie<br />
2. maska jest z Polskiej firmy mam pełen sklład instrukcje , kontakt do producenta w razie pytań itp <br />
3. produkt jest przebadany dermatologicznie i dopuszczony do sprzdazy - bezpieczny<br />
4. jest tanszy!!! teraz kosztuje 15-16 PLN na **************<br />
także nie dajcie sie nabierac na dziwne podróbki uzywajcie masek ale sprawdzonych i bezpiecznych
Jestem kosmetyczką od 16 lat i chciałam tylko dodać że najnowsze badania udowodniły że złoto w kosmetykach odkłada się w mięśniu sercowym. Może i fajne efekty widzicie teraz ale co będzie później? Pozdrawiam
kobitki,,nabijanie w buteleczkę,,sprawdzilam,,nic a nic się nie zmienilo!!
nie pomaga absolutnie!!!
ja tam nie wierzę w maseczki z chin kupuje polskie beautyface a to ekizbeth pachnie mi chinszczyznom o niewiamomym składzie pozdarwiam wszytkie fanki hydożelowych płatów kolagenowych
polecam kosmetyki Oriflame przeciwzmarszczkowe.są też bardzo dobre i jakośc super.
Weszłam na tą stronę: .elizabethkessler>
Tam była proponowali mi opakowanie 6 szt za 139 zł<br>
<br>
A jak chciałam opuścić stronę pojawił mi się komunikat:<br>
<br>
<br>
> > > Z A C Z E K A J< < < MAM DLA CIEBIE PREZENT<br>
<br>
Zapłacisz jedynie 89 zł, zamiast 139 zł. Pozbądź się zmarszczek w 2 tygodnie.<br>
<br>
Pamiętaj - oferta jest dostępna tylko teraz! Niczym nie ryzykujesz, ponieważ otrzymujesz 60-dniową GWARANCJĘ zwrotu pieniędzy, jeśli nie pozbędziesz się zmarszczek w 2 tygodnie zwrócimy Ci pieniądze.<br>
<br>
<br>
Nie trać takiej okazji tylko wypełnij formularz i zamów!<br>
<br>
Kliknij *Anuluj* albo *Zostań na stronie* jeśli jesteś zainteresowana tak niewiarygodną okazją!<br>
<br>
--<br>
<br>
A jak zamknęłam to okienko, to pojawiało się kolejne podejrzane okienko gdzie informowali, ze proszona jestem o potwierdzenie chęci opuszczenia tej strony i poniżej przyciski. Oczywiście zamknęłam okno krzyżykiem, żeby nie narażać się przez wybranie jakiegoś niepewnego przycisku. <br>
<br>
Jedno słowo mam na określenie tego: podejrzane<br>
<br>
Ktoś najpierw proponuje mi mega okazje z 2000 zł na 139 zł- niewiarygodną okazję, a potem jak jednak nie chcę to już nagle mogą mi to sprzedać za 89 zł, <br>
ciężko wyjść ze strony,<br>
mają bardzo przemyślane teksty promocyjne<br>
<br>
opinie jak czytam, to nie wiem co tu jest prawdą a co nie, kto tu jest podstawiony a kto nie,<br>
i pewnie tak większość kobiet to widzi, cześć jednak z nich pewnie stwierdza, a! to tylko 89 zł wiec wypróbuję,jedynie się dam naciągnąć, nie jest to w końcu majątek a ile można byłoby zyskać jak okaże się prawdą,<br>
ja rezygnuję<br>
poczekam rok i znów podejdę do tematu o ile temat nie znajdzie mnie szybciej w Sprawie dla reportera, czy innym sensacyjnym programie reporterskim ;)
To Ty nie śpij na tych wykładach. Poza tym prawo nigdy nie nadąża za życiem a internetem w szczególności. Ja zgłosiłem zawiadomienie w zakładzie psychiatrycznym o podejrzeniu niedorozwoju umysłowego Ola_Łódź z mazowieckiego. Trzeba taka osobę odsunąć od społeczeństwa bo zagraża sobie i innym.
Zamierzałem kupić maseczki swojej żonie ale po lekturze tego forum doszedłem do następujących wniosków.<br />
1. Wszystkie pozytywne opinie (no prawie wszystkie) mówią o tym, że aby się wypowiadać trzeba kupić i zastosować a przecież o to chodzi sprzedawcy.<br />
2. Pozytywne opinie wysyłane są "kampanijnie" niekiedy jednego dnia co już jest podejrzane i skłania do przypuszczeń, że umieszcza je sam zainteresowany sprzedażą (notabene administrator tego forum dokładnie wie z jakiego IP są wysyłane takie opinie i mógłby najwięcej powiedzieć na ten temat)<br />
3. Opinie negatywne są najbardziej wiarygodne i stanowią znaczny procent tego forum.<br />
4. Żadna szanująca się firma nie powinna unikać podania swoich danych a tym bardziej bezpośredniego kontaktu co świadczy tylko, że nie jest to firma godna zaufania.<br />
5. Nie jest to również firma z tradycjami o czym świadczy data założenia strony. <br />
6. Ludzie nie zdają sobie sprawy z siły reklamy. Zauważcie, że gdyby reklama nie działała to firmy nie wydawałyby 100 tys. zł za minutę reklamy w TV.<br />
7. Z niektórych wpisów (tych pozytywnych) wynika, ze działa również efekt placebo.<br />
8. Odzyskanie pieniędzy nie jest proste a skłonny jestem twierdzić, że bez pomocy prawników wręcz niemożliwe.<br />
9. Złożenie pozwu do sądu kosztuje ok. 150 zł i nie każdemu będzie się chciało taki pozew składać. (lepszy byłby pozew zbiorowy) <br />
10. Wniosek: firma jak też jej produkty nie są godne polecenia a mają jedynie zapewnić maksymalne zyski dystrybutorowi lub jego pośrednikowi. <br />
<br />
Uwaga na koniec: Pośrednik w Polsce też musi zarabiać na produkcie a jak wynika z wpisów robi to za tą sama cenę - co najmniej DZIWNE.<br />
<br />
Pozdrawiam wszystkich i życzę mądrych przemyśleń przed dokonaniem zakupu. <br />
<br />
Osobiście zajmuję się statystykami i wiem, że taki dystrybutor też z nich korzysta gdyż wie, że spośród wielu tysięcy czytających reklamę da się skusić taka ilość, która zapewni mu godziwe zyski. Gdy zyski przestaną go satysfakcjonować zwinie interes.
Najlepiej jak samemu sie spróbuje złotej maski Elizabeth Kessler. Ja też miałam sporo wątpliwości, ale jak bym tak w życiu patrzyła przez pryzmat zdjęć to bym oszalała. Wolałam sama spróbować, przecież to nie majątek na 6 saszetek
Złote maski, które mogę polecić to Elizabeth Kessler. Jako jedyne pokazały efekt i tylko z tych jestem zadowolona. Po wielu poszukiwaniach, testowaniach moge stwierdzić, że po nich faktycznie skóra jest odżywiona, napięta i gładka. Inne, których używałam nie przynosiły jakiekolwiek efektu i uczucia ładniejszej cery.
Malwino czy kupilas je z tych stron na tym portalu? gg **********<br />
napisz prosze dzieki
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.