Jestem 8 dni po botoksie czoła.. na czole pojawiły się brzydkie nierówności.. wczoraj byłam na kontroli i doktor stwierdził, że to dlatego że robiliśmy tylko jedną okolicę. te nierówności to inny mięsień który odpowiada za lwią zmarszczkę.. więc powinnam zdecydować się wcześniej na zrobienie 2 okolic, czoła i lwiej.. dla mnie to bzdury, bo mam botoks nie pierwszy raz i nigdy mi się to nie zdarzało.. co może być faktyczną przyczyną? Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Zapomniałam dodać,że preparat użyty za pierwszym razem to azzalure a za drugim już botox.
Witam
Chciałam spytać czy poznała Pani przyczynę.Miałam robiony botoks i za pierwszym razem lekarz mi dał za dużo,ledwo co ruszałam czołem i tak samo jak u Pani mi wyszły te nierówności (Ala wkurzony szatan)i również tą samą odpowiedź dostałam,że powinnam lwią zrobić.Jak zaczął puszczać po 3 miesiącach to zaczęły zanikać i wtedy czoło wyglądało ładniej, po prostu,także wydaje mi się że dostałam go za dużo.Za drugim razem dał mi go mniej i te nierówności były dużo mniejsze niż za pierwszym razem.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.