Jestem po 2 ciazach zakończonych cesarskim cięciem. Ostatnie miało miejsce w 2010r. W ciazy przytylam 35kg a jaki jest tego efekt widac na zdjęciu. Chce wykonać plastykę brzucha, jestem po konsultacji w klinice w Czechach , do zszycia mięśnie plus wyciecie nadmiaru skóry. Nie ukrywam ze wolalabym wykonać ta operacje w Polsce, ale ceny sa drastycznie wyzsze od tych czeskich.
Cześć dziewczyny, czy któraś z was mogłaby mnie pokierować, jak załatwić sobie plastykę brzucha na NFZ? Został mi duży brzuch po dwóch ciążach, 2 razy cesarskie cięcie, dieta ani ćwiczenia nic nie dają, wystarczy, że się napiję lub zjem, a czasem i bez jedzenia wyglądam jak w 7/8 miesiącu ciąży.
Ja robiłam na NFZ w Krakowie plastykę tylko byłam za szczupła na nowy projekt i mój fair niżej
wysłałam wiadomosc priv :)
Witam Kiedy umawiała Pani termin operacji?
Ja czekam na operację u dr. PACIORKA która będzie 14.10.2017, wycenił mi na 2200euro. Rownież będę miała plastykę brzucha z plastyka mieśni.
Pozdrawiam ?
Cena zabiegu to nie cena leczenia . Nie odbiegają one od tych które są w Polsce w sposób znaczący.
Na postawie zdjęc nie zakwalifikujemy Pani właściwego zabiegu.
Jesli masz rozstep miesni to sie kwalifikuje
Sandra nie wiem czy mój brzuch kwalifikuje się do operacji na NFZ
Radze zrobic w Polsce na nfz, ja mam termin we wrzesniu, moglabym miec juz na marzec ale ze wzgledow ze karmie dziecko mam ustalony pozniejszy termin. Bardzo dobrzy chirurdzy, widzialam efekty u dziewczyn. Doktorzy anioly. Wiecej info na priv jesli ktos by chcial :)
mala28382, najtaniej u doktora Furmanka w Tryncu , ok 6000 zl ale terminy ok roku czekania. Ja jestem po konsultacji u dr. Martina Paciorka całkowity koszt na gotowo 1700 euro , opinie ma super
Jesli moge spytac o cene w czechach i ewentualne kliniki...byla bym wdzieczna. Pozdrawiam.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.