Witam. Pewnie już temat się przesunął ale zależy mi na świeżych opiniach. Polećcie lekarza z Warszawy, Łodzi od plastyki brzucha. Będę wdzięczna za opinię, podanie cen, może zdjęć.
Zapraszamy do ClinicForYou we Wrocławiu. Oferujemy zabiegi z zakresu chirurgii plastycznej jak rowniez darmowa konsutacje.
Kontakt Ana ************
e-mail: ************
Facebook: ************
Tak,to sa zdjecia po zabiegu,jakis miesiac po.Widac z boku ciecia.Ja zaraz na poczatku po operacji napisalam na forum jak wygladala sprawa i zwrocono mi uwage ze nie mozna podac nazwiska lekarza.Nie moge wiec w inny sposob ostrzegac pacjentek niz jak to zrobilam.Mysle ze na moim brzuchu uczyl sie syn doktora poniewaz byl asystentem.
Dziękuję za odpowiedź aczkolwiek lekarzy w Łodzi jest mnóstwo. Wydaje mi się ze po to jest forum żeby zachęcać lub odradzać do skorzystania z kogoś. Także ja bym podała nazwisko osoby odpowiedzialnej za źle wykonaną operację. To są zdjęcia po zabiegu?
Poniewaz nie mozna podac nazwiska lekarza wiec musze napisac zeby nie robic operacji w Lodzi .Lekarz ktory mnie operowal byl nauczycielem dla wielu adeptow tej sztuki.Zaplacilam 12 tys 5 lat temu.Zalaczam zdjecia zrobione pewnie miesiac po operacji.Na temat Warszawy nie wiem nic.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.