witam mam pytanie czy ktos sie orientuje czy plastyka brzucha jest refundowana jesli tak to gdzie mozna zrobic taka operacje
Cześć Moniko,
listę oddziałów szpitalnych znajdziesz na stronie PTCHPRiE *************, w małopolsce jest to szpital im. Rydygiera w Krakowie.
Spróbuj się skontaktować z nimi może będą mogli udzielić Wam pomocy.
Pozdrawiam Cię serdecznie!
Emka
Witam mój maż jest 2 lata po operecji bariatrycznej i ma bardzo dużo luznej skóry nikt nam nie chce pomóc i dać namiaru na Klinike NFZ która podjęła by sie operacji nadmiaru tej skóry jesteśmy z małopolski a dokładnie Zakopane .Prosze o pomoc
dziekuje bardzo za podpowiedz jak mi sie uda odezwe sie napewno i opowiem co i jak :)
Ewo,
w województwie warmińsko-mazurskim nie widzę żadnej kliniki, która byłaby na liście PTCHPRiE, w sąsiednich województwach znajdziesz klinikę w Gdańsku lub w Bydgoszczy.
Pozdrawiam Cię serdecznie!
Emka
Witam serdecznie dziekuje za odpowiedz w moim profilu wdarł sie bład jestem z woj warminsko-mazurskiego a czy gdzies blizej mnie beda jakies kliniki ?bede wdzieczna za odpowiedz
Ewo,
listę oddziałów szpitalnych znajdziesz na stronie Polskiego Towarzystwa Chirurgii Plastycznej, Rekonstrukcyjnej i Estetycznej. Widzę, że jesteś z Mazowsza, w Warszawie są trzy takie oddziały: przy Szpitalu Klinicznym im. prof. Orłowskiego na Czerniakowskiej,
Centralnym Szpitalu Klinicznym Ministerstwa Obrony Narodowej na Szaserów oraz CSK MSWiA na WołoskiejSpróbuj zgłosić się do któregoś z nich i daj znać!
Pozdrawiam serdecznie!
Witam serdecznie w lutym minąl rok jak mialam operacje bariatryczna przez ten czas stracilam 40 kg i moja waga juz stoi w miejscu ,chcialabym juz zrobic plastyke brzucha ,do jakiej kliniki mozna sie zglosic zeby byla wykonana na Nfz ?dziekuje z gory za odpowiedz
Dziękuję za odpowiedz pozdrawiam
Witam
Plastykę powłok brzusznych wykonuje się po ustabilizowaniu się wagi pacjenta. Po zabiegu zmniejszenia żołądka traci się na wadze i jest to indywidualny proces. Pozdrawiam HBK
witam mam pytanie chce udac sie na zmniejszenie zoladka po jakim czasie mozna zrobic plastyke brzucha
Plastyka brzucha jest refundowana tylko po zabiegach bariatrycznych ( zmiejszenie żołądka). Pozdrawiam HBK
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.