Witam. Jestem 10 tygodni po plastyce brzucha z liposukcją pełną plus boki. Nie jestem zadowolona z efektu. Czego domagać się od lekarza? Na końcu dodam zdjęcia przed operacją.
Ale tu nie chodzi o pracowanie nad tłuszczykiem tylko o to, że rozciągniętej skóry, rozstępów nie da się wyćwiczyć lub poddać lipozie.
Jestem podobnego zdania, efekty po zabiegu na zdjęciu wyglądają ok. Wiadomo, że zostanie troche tłuszczyku, ale nad tym przecież można popracować, jak to mówią, nie ma nic za darmo. dieta i aktywność fizyczna i powinno być ok. Powodzenia.
Lipoliza laserowa to w moim przypadku niewiele by dało... teraz, po 5 tyg. czuję się już dobrze, a efekty są super!
Warto sobie poczytać o lipolizie laserowej, nacięcia są mniejsze, skóra po zabiegu zostaje jędrna, ale wiadomo, trzeba też ćwiczyć i o siebie dbać. W klinice Elite w Warszawie można przejść taki zabieg, ja uważam, że to lepsza opcja. Czy po takim zabiegu warto jeszcze poddać się poprawce, nie sądze. a na efekty fakt, trzeba jeszcze poczekać, nie ma się co "pieklić", ciało musi wrócić do formy.
Ja już po 3 dobę i póki co czuje sie kiepsko, słabo i ból pleców koszmarny. Mam jednak nadzieję, że pod gorsetem kryje sie oczekiwany efekt, bo ja na poprawki już bym sie nie pisała.
Klinika Chęciński Warszawa. Dopadł mnie mega stres. Płaciłaś za te poprawki? Ja nie wiem, czy dałabym radę iść na poprawki, skoro już teraz tak się denerwuję. Faktycznie, mogłoby to u Ciebie wyglądać lepiej, jak porównuję zdjecia innych kobiet, ale może po prostu czasem fizjonomia czy skóra nie pozwala zrobić tego lepiej.
Gdzie idziesz na operację?
Klinika Ch., komentarz z wczoraj to efekt po 2 poprawkach. Lekarz teraz nie odpowiada na email. W dalszym ciągu nie jest to taki efekt, jakiego oczekiwałam i jaki Pan doktor obiecał czyli "brzuch jaka deska".
Przepraszam, nie zauważyłam nazwy kliniki 🙂 Jednak interesuje mnie, czy były poprawki, czy też pozostała Pani przy pierwotnym wyglądzie i czy teraz jest Pani zadowolona. Co z tymi nadmiarami skóry, które były na zdjęciach wcześniejszych? Ja idę jutro na abdomino i bardzo się boję.
Zapytam raz jeszcze - gdzie robiłaś operację? Czy teraz po upływie roku jesteś zadowolona?
Gdzie robiłas tą operację?
Witam,
Jest jeszcze za wcześnie na ocenianie efektu. Na ostateczne rezultaty należy poczekać do roku czasu.
Pozdrawiamy,
Clinicforyou
Witam. Też myślę o operacji plastycznej brzucha, gdzie ty robiłaś ja będę jakby co w Szczecinie.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.