Ok 7 tygodni temu przeszłam zabieg labioplastyki z korekcją łechtaczki, jestem zadowolona z wyglądu ale pojawił się problem podczas stosunku mam jakby zaburzone czucie i problem z osiągnięciem orgazmu łechtaczkowego, wcześniej nigdy tego nie było. Czy to ustąpi?
Monciasz83 odpisywałam Ci w innym wątku. Te wszystkie odczucia mijają z czasem. Niestety trzeba się uzbroić w cierpliwość, dopiero po kilku miesiącach tak naprawdę jest wszystko jak przed zabiegiem.
I jak z tym czuciem w łechtaczce ,poprawiło się? Jestem 4 tygodnie po zabiegu i też mam słabsze czucie w tym miejscu, czy to wróci do normalności ?
Hejka, i jak wasz problem z czuciem? Minął?
Nie wiem czy można tutaj podawać nazwę, w Katowicach.
gdzie był robiony zabieg?
Witam, ja również przeszłam 7 tygodni temu ten sam zabieg nożem RF. O normalnym współżyciu nie ma mowy boli mnie strasznie wejście do pochwy, jeżeli chodzi o łechtaczkę mam ten sam problem jakbym straciła czucie.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.